sarakowalski

Studentjävel

Kategori: Mitt liv

 
Igår var det dags för våra små tvåor (eller nu treor så klart) att ta studenten.
Träffade först Ellen, Alba, Johanna, Sara, Alexandra och Eleonor och vi åt lunch på brasseriet. Åt en god sallad och det var nice. Efter det gick vi upp till De Geergymnasiet för att kolla på utspringet, i regnet, vilket var lite synd men vi var taggade ändå. Vinkade sedan av våra vänner när de åkte iväg med flaket, och mindes att det var fan det roligaste på hela vår studentvecka.
 
Senare tog vi bussen till Clara, vars studentmottagning vi var bjudna på. Hon bor helt underbart, i en stor villa med en stor trädgård som sluttar mot vattnet. Studenmottagningen hölls i hennes trädgård och vi satt och drack champagne och åt mat och pratade med Clara och hennes släkt. Så trevligt.
 
Sedan åkte vi till Eneby och hängde lite hos Matilda innan vi drog vidare till nästa mottagning hos Agnes. Där var typ alla från deras klass och många från vår gamla klass också. Balkan bagpack spelade och det var jädrans röjigt. Drog senare på kvällen till Musikhuset där vi satt i en soffa och var trötta hoh. Gick typ en mil till McDonalds och satt där i tre minuter innan Alexandras pappa skjutsade hem oss.
 
Händelserik dag. Sjukt nice. Så fint att träffa alla mina vänner igen. De betyder så mycket. Det kanske låter klyschigt men vadå, det är ju fanimej sant.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bra avslutning där! Skön dag/kväll alltså. Massa sådana ska jag ha i sommar. Så det så.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: