sarakowalski

En helg

Kategori: Mitt liv

 
 
Jag var långledig i helgen och åkte till Göteborg på torsdagskvällen. Åkte till Joel och vi tog det lugnt och sådär. Lagade goda halloumiburgare och det var nice. Woho.

På fredagen åkte jag till min bror där jag skulle spendera resten av helgen. Vi gick ut, åt på en sjukt nice vegetarisk restaurang i Haga innan vi tog en pubrunda och drack öl.
På lördagen softade vi och sedan åkte vi in till stan. På kvällen åkte vi till Liseberg och gick på den mest maxade julmarknaden jag har varit på i hela mitt liv. Det var sjukt. Kändes som att vi var med i någon sjukt gosig Disneyfilm vilket såklart var sjukt gött.
Kvällen spenderade vi hemma i Jonas soffa. Kollade på serier, drack öl och whiskey och spelade ps3. Ganska gött ändå. Åkte hem på söndagen och hade sällskap av Fred på hemvägen vilket var gött eftersom resan tar 4.30. fan asså.
 
Så sjukt bra helg!
 
 
 
 
 
 
 
 
Skön marknad och skön brorsa.
Värt!
 
 
 
 
 

Finbesök

Kategori: Mitt liv

 
Igår fick jag besök av världens bästa Jonna. Vi gick först och åt lunch på typ den enda mysiga restaurangen i Tranås. Jag åt en himla god pasta med chili och mängder av parmesan. Efter lunchen gick vi och handlade och gick sedan hem till mig och gofikade. Vi softade i min soffa och myste bara. Vi lagade också middag, åt sojaburgare och pomme. Fan gott asså!
 
Senare gick vi till Albin där det hängde massa folk och vi var där till typ klockan tre innan vi gick hem och la oss. Vi sov ganska länge och åt en nice frukost innan Jonna tog tåget hem vid två.
Så himla trevligt att få besök, och av Jonna också. Så gött att prata minnen och tänka tillbaka lite och få lite åldersnoja och prata om allt annat som en behöver prata om ibland. Så himla fint.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Woho!

Som sagt, så himla nice att få besök. Jonna är fan bäst asså.
 
 
 
 

En liten onsdag

Kategori: Mitt liv

 
Igårkväll åkte jag, Erik, Fred, Albin och Ellen i Eriks bil till Linköping och lyssnade på Johan Nilsson trio. Två av våra lärare är med i den trion. Nisse på gitarr och Jocke på trummor, sjukt duktiga är de. En fattar ju ingenting, galet. En basist är med i trion också och de hade med sig en saxofonist som var riktigt skön. Från Norrland också, gjorde honom bara ännu skönare. Träffade Hannes där också, det var riktigt trevligt alltså.
 
Fan vilka bra musiker de är, satans bra konsert.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sköna somfan. Nice kväll å dä!
 
 
 
 
 
 

Stockholmshelg

Kategori: Mitt liv

 
Hade en så jävla bra helg i Stockholm med mina vänner. Jag sov hos mamma och hade sällskap i form av Fred, Albin och Veronica. Det var många från skolan som åkte till Stockholm över helgen vilket var gött alltså.
Vi var på en konsert på fredagen med Esperanza Spalding med Geri Allen och Teri Lyne Carrington, på konserthuset. Konserten var helt okej, blev lite besviken tyvärr! Men det fanns vissa guldkorn, till exempel ett sångsolo av Esperanza som var helt sjukt bra. Herregud.
Efter konserten åkte vi till söder och satte oss på en bar där och så. Åkte hem och åt paj och sen sov vi. Veronica och jag gosade i en säng och jag hade en extremt liten filt som täcke. Nice.
 
Dagen efter gick vi upp, åt frukost som bara den och åkte in till söder och gick i musikaffär. Bland annat i 4sound slagverket och det var roligt att se Fred bli som ett barn på julafton. Roligt alltså. Åt också sjukt god indisk mat till lunch.
Jag gick sedan på en körkonsert och mötte upp folket igen på vapiano där vi åt middag. Gick sedan till Söderkällaren och drack öl igen. Sjukt skabbigt ställe faktiskt men det var såklart trevligt ändå med det sällskapet fan.
 
På söndagen tog vi det bara lugnt, lyssnade på musik och hade det gött på morgonen. Åkte sedan till söder och gick runt där lite. Fikade och promenerade lite och sådär. Åkte hem till mamma, blev bjudna på pizza och åkte sedan hem på kvällen.
 
Sjukt nice helg alltså, jag har ju så roligt med de där människorna. wii
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
'
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Yeah! Det var alla mina bilder jag hade från helgen. Random men sånt är ju gött.
Finfint alltså.
 
 
 
 

En liten önskan

Kategori: Mitt liv



Jag satte mig ner och tog mig om huvudet.
Jag drömde om att kunna skruva av det, lägga det på golvet framför mig och sparka så att det försvann så långt bort det bara gick.

Så långt bort att man aldrig mer skulla hitta det.
Men jag kan ju inte sparka boll.

Jag skulle missa. Helt klart.



Och sen såg jag det igen

Kategori: Mitt liv

 
Resten av lovet var gött, träffade massa gamla klasskompisar som jag inte har sett på länge. Det var så sjukt bra. Vi var hemma hos Matilda först på lördagkvällen och sen åkte vi till Brodway. Alexandra sov hos mig och på söndagen sedan var vi och fikade med Alba och Matilda. Brabra!
 
Veckan har rullat på fan. Hatar det uttrycket men har det rullat på så har det. Idag var den sämsta dagen någonsin då jag vaknade upp och bara kände nej. Shit, sådana dagar suger musten ur en. Blir helt slut typ på något konstigt sätt. ahh. Ska umgås med mina bästa vänner sedan, det blir bra.
 
Imorgon åker vi till Sthlm över helgen också, det ska bli så sjukt roligt! Ska åka bil upp och gå på Esperanza Spalding!! Fred, Albin, Veronica och jag ska sova hos mamma. Fan vilken rolig helg det kommer att bli! 
 
 
 
hej å hå.
 
nu ska jag äta bönor. herrå.
 
 
 
 

Klurar inte ut begreppen

Kategori: Mitt liv

 
Fick äntligen träffa finaste Marcus idag. Vi tog en lång fika, tog igen lite förlorad tid och pratade minnen såklart. Hann tala om det mesta faktiskt, vilket kändes så himla bra. Det känns alltid bra att träffa Marcus. Varje gång vi ses eller pratar med varandra så känns det inte som att någon tid alls har gått. Vi skrattar alltid så himla mycket, han är så fantastiskt rolig och vi har liksom så mycket gemensamt. Jag blir inspirerad av att han är så driven och vill så mycket också, det är så himla nice. 
 
Ikväll ska jag träffa massa gamla klasskamrater som jag inte har träffat på länge. Det ser jag verkligen fram emot! Woho!
 
 
En av mina absolut bästa vänner. Jag är så glad över att han finns. 
 
 
 

Höstlov i Göteborg

Kategori: Mitt liv

 
Kom hem igår från en vecka i Göteborg. Jag har haft det så himla bra verkligen.
Jag fick hänga runt lite för mig själv för att Joel repade rätt mycket och sådär. I början var det tråkigt men sen kom jag på att det fan bara var att carpa gbg liksom. Det gjorde jag den tiden då Joel hade rep. Jag hängde runt, drack kaffe, shoppade, gick runt och trivdes i staden bara. Annars har jag såklart hängt med Joel och vi har softat och sådär och haft det sjukt nice. Den sista kvällen åt vi middag och gick på bio och grejer. Fejnt.
Tråkigt somfan att åka hem, så är det alltid. Usch vad det är hemskt.
 
Nu är jag hemma i Norrköping. Ska träffa lite vänner innan jag åker tillbaka till Tranås imorgon.
 
Tjing!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ja, äte mat å dä.
Finaste människan på jorden tror jag. Ja, utan tvekan.