sarakowalski

yes

Kategori: Mitt liv

 
Jag har överlevt, knappt, den här veckan vilket egentligen är helt otroligt.
Jag har haft terminsuppspelning, debatt i religion, argumenterande tal i svenska c, haft världens sjukaste prov i musikteori, en bal, och en inlämningsuppgift. (den är dock inte klar men vadårå)
Ja, jag överlevde. Med nöd och näppe.
 
Ikväll är det bal igen. Studentbal. Så himla galet att tänka att det är vår tur nu. Det är VI som går på balen, inte står bredvid och tittar på.
I alla fall, det kommer nog bli trevligt. Nästan hela klassen ska gå, vilket är så jävla gött. Jag går med Joel, matchar fluga och grejer. Maxat.
 
Nu ska jag ta en lite tupplur, sen är det dags att börja fixa sig. Herregud. Jag gör allt sånt själv, badass.
 
Så här såg jag lite ut på vårbalen. Bilder kommer, somfan. När jag har tid igen.
 
 
 
 
 
 
sådär någonting. Klänning från monki faktiskt. Random. Hade klackar också och kände mig som två meter hela kvällen. Men det var en trevlig kväll.
 
 

hej ny vecka

Kategori: Mitt liv

 
Sovmorgon, börjar kvart över ett. Sitter och multitaskar som få och övar tal, piano och rytmdiktat samtidigt. Stress stress och åter stress. När är det slut på skiten. (Ja, om sisådär två veckor hoho)
 
Igår jobbade jag för första gången och blev kär. Han är visserligen lite äldre än mig men vad gör det. Han är väl bara runt 80, men som alla vet så är ålder bara en siffra. Så himla gullig gubbe.
Men jobbet blir nog bra. Hoppas jag. Ja. 
 
Nu ska jag få i mig lite lunch innan kören börjar. Taggar. 
 
 

 
 
hejdåå
 
 
 

Lördag

Kategori: Mitt liv

 
Dagen har gått. Gick upp tidigt. Pluggade lite tvåstämmig sats och sådär. Hann även skriva färdigt mitt argumenterande tal. Hann inte öva, vilket jag sa att jag skulle göra. Alltid roligt att göra sig själv besviken. Nice.
 
Ikväll har jag, Saga, Karin och Matilda haft spelning på Indra. Det gick helt okej, var roligare än förväntat ändå. Vi blev till och med lovade att få komma tillbaka. Gött. 
Efteråt satte jag, Karin och Josefin (ljudtekniker till spelningen) oss på världens. Cyklade sedan hemåt och nu är jag hemma. 
 
Imorgon ska jag vara effektiv, ska sedan jobba kväll för första gången. Ajja. 
 
 
 
 
 
Soft.
 
 
 

lite bilder

Kategori: Mitt liv

 
Bilderna som blev tagna av min iPhone var inte många. Kvalitén är kass också, men vadårå. 
Här kommer de i alla fall, totalt slumpmässigt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
'
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

jag är tillbaka

Kategori: Mitt liv

 
Jag är hemma och har haft det så väldigt fint! Vi har mest tagit det lugnt, ätit mat och gått runt och så men det var verkligen vad som behövdes kände jag. Riktigt gött. Bilder kommer inom en snar framtid. 
Nu  ska jag plugga, bara för att det är så jädrans roligt. Så är det. 
 
 
 
 
 
Två bilder från min instagram. Bra kamera den där iPhone har alltså. Hm. 
 
 
 
 

städernas stad

Kategori: Mitt liv

 
Imorgon ska jag hit. Åker tidigt imorgonbitti, ska bli nice. Jag tycker om Berlin. wiii- Det är ju fint också.
 
 
 
'
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
osv osv. Har hur mycket bilder som helst ifrån Berlin hoho.
Men fint är vad det är.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag ska åka hem

Kategori: Mitt liv

 
Imorgon drar jag och några av mina kära vänner hem till Berlin. höhö. 
Det blir riktigt nice, ska bara softa runt vilket kan behövas efter (och mitt i) dessa stressiga dagar. 
Jag har inte börjat packa än, ingen överraskning direkt. Jag fullkomligt AVSKYR att packa. 
Speciellt när folk (hrm) har fått för sig att vi måste ha väldigt genomtänkta kläder med oss. 
Jag har inte ens några kläder typ. Och mitt intresse för det är ungefär lika med noll. Får se vad jag slänger ner. Ett gammalt krus. En bänk kanske, vad vet jag.
 
Kanske måste sätta igång nu, måste ju hinna öva och grejer innan ikväll. Plugga kanske. Lite gemu kanske. NOT. Jorrå, ska försöka. NOT. hähä
 
 
 
 
 
Idag är jag på konstigt humör.
Packa var det ja.
 
 
 
 
 
 

drop the seal

Kategori: Mitt liv

 
Idag var det dags för gymnasieslaget som vi alltid taggar till som tusan. Iklädda röda numk-kavajer och med marsch-trummor bakom oss i ledet travade vi upp till De Geer där vi mötte resten av skolan. Sedan vandrade vi upp mot Stadium arena, och förbi eber där poliser stod och vaktade, antagligen för att det inte skulle bli bråk. Helt galet. 
Vi gick efter ett tag, det är bara marschen dit som är rolig.
 
Matilda och jag gick till henne för att göra scones och plugga som as. Vi lyckades i båda fallen. Var och köpte massa gott till, som ost och frukt. Köpte en helt sjuk frukt. Den smakade basilika.
Även ananas (favoriten) och vindruvor fanns med på menyn. Ae men det var ju asnice. 
Pluggade musikhistoria och lite tal. Och skrattade åt diverse sälar. Asså Matilda, vilken människa. Bästa Matilda.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Basilikafrukten var ju fin att titta på i alla fall.
 
Nu ska jag sova och satsa på att försöka överleva morgondagen.
 
 

Lördagskväll med Jonna

Kategori: Mitt liv

 
Igår pluggade jag typ hela dagen. Träffade Johanna bl.a. och vi gjorde musikhistoria vilket var behövligt. 
 
På kvällen åkte jag till Jonna. Jag skulle nämligen bli bjuden på middag och fira min födelsedag lite i efterskott. Jag kom dit, och hon hade gjort det så fint med ballonger och fin dukning och fin mat. Massa sushi stod på bordet och det var så sjukt gott. Efterätten var sedan brownies med kakdeg i, med hallon och glass till. En himmelsk middag helt enkelt.
 
Jag fick presenter också, vilket var sjukt nice. Fick en flaska absinthe från Spanien, 80 procentig hoho. Fick också en biocheck och ett löfte om att vi ska se någon nice film i framtiden. Sjukt bra. Vi såg på eurovision, gav betyg på egenskrivna tabeller och skrattade åt Jonnas galna djur. 
En riktigt fin kväll, Jonna är fan bäst i världen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ja, som sagt. bäst i världen.
 
 
 
 
 
 

så länge det är här är det hela världen

Kategori: Mitt liv

 
Dagen har varit upp och ner, fram och tillbaka. 
 
Slutade runt ett, Lajni och jag satte oss i gräset utanför skolan i typ en kvart innan Ellen kom och vi tre beslutade oss för att åka hem till Lajni istället och plugga musikhistoria. Pluggade effektivt samtidigt som vi hade det riktigt trevligt. Satte oss på altanen och skulle ta en paus, satt där och pratade lite tills vi märkte att det hade gått en timme helt plötsligt. Jag åkte hem senare och tog det lite lugnt innan jag åkte till Vasaparken. 
I Vasaparken väntade några gamla klasskamrater från grundskolan, och mina gamla lärare. Vi skulle nämligen ha återträff med det sköna gänget. Satt och hängde och det kom fler och fler människor, gött. 
 
Snackade om framtiden och gamla minnen så klart. Ja det var trevligt som tusan. 
 
Sitter just nu hemma i min soffa och fryser. Har precis ätit mat som faktiskt var riktigt god, trots att jag själv lagat den. Nu är jag extremt mätt. Nice. Ensamkväll osv, sovdags snart alltså.
 
 
 
Gömmer mig lite. 
 
hej.
 
 
 
 

torsdagen den sextonde maj

Kategori: Mitt liv

 
Kom precis hem från en sjuk maxad spelning på kulturhuset. Balkan BagPack var förband till The Original Trio. 
Balkan BagPack består av några grabbar från klassen. The Original Trio består av tre sjukt konstiga, men sköna, snubbar. 
 
De fejkade en brandövning så att alla fick gå ut. Då fick de för sig att vi skulle göra en flashmob inne på Dynamo där de hade något annat galej. Hållandes i varandras händer, springandes i världen längsta led, sjungandes Happy birhtday to you skulle vi försöka våldgästa dynamo. Tyvärr gick det inte och alla blev besvikna. Men det var en sjukt rolig grej. Hela spelningen var sjukt rolig. Har inte skrattat så mycket på länge. 
Plus att det var jävligt bra. Och trummisen var helt galen. Han spelade bland annat ett solo i luften, buren av lite folk. (trumsetet också.) Men det var nice.
 
Bra balkanmusik också för övrigt, med snyggt blås och snygga arr á Joel Selsfors. Gött.
Fick ju också möjligheten att hänga på kulturhuset vilket tog mig tillbaka till gamla tider. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Avslutade med en nice grej också. lite some skunk funk och The original trios låt funk i trummisens desperata försök till få till ett bra slut.
Ae riktigt värd kväll!
 
 
 

tattoo-inspo

Kategori: Mitt liv

 
Man blir ju lite sugen ändå. Så himla fint. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

bloggtips

Kategori: Mitt liv

 
Sitter och filar lite på mitt tal igen. Egentligen tror jag inte att det behövs, men jag gör det ändå. Bara för att det är så intressant. När jag arbetar med det får jag sitta och läsa böcker om feminism och olika bloggar. Jag går kanske till överdrift och läser bloggarnas arkiv ett år tillbaka och läser böckerna från pärm till pärm, men vad gör det. Det är sjukt bra läsning. Så då är det okej. 
 
Har fastnat för några bloggar, som är så himla bra. Inspirerande och sanna. En som jag har fastnat speciellt för är zettermark.blogg.se. Hon skriver så otroligt bra, om saker som är så himla viktiga. Klicka in där, det är värt det! Gillar speciellt hennes inlägg om att facebook spärrade 33 anledningar till att vara feminist. (att de gjorde det är för övrigt helt vrickat) 
 
En annan blogg jag verkligen kan rekommendera är ladydahmer.alltforforaldrar.se. En riktigt inspirerande blogg, och hon skriver också väldigt korrekta saker. Man tar till sig allt hon skriver, vilket man med all rätt ska göra. 
 
hanapee.com är en tredje blogg jag verkligen kan rekommendera. Hon får fram sina åsikter, som alla är väldigt vettiga. Samtidigt skriver hon med en väldig humor och hon verkar så himla rolig som person. Det piffar upp lite.
 
Väldigt värd läsning får man på de här bloggarna, det är ett som är säkert!
 
adjö!
 
 

tänkvärt

Kategori: Mitt liv

 
Att tänka efter. Stanna upp och tänka efter. Det är det mitt nya skolarbete får mig att göra. Mitt hyllningstal som jag ska hålla i svenska c. Jag ska hylla feminism. 
 
Jag blir bara mer och mer upprörd när jag skriver om det, orden flödar och blir mer och mer agressiva. När jag sedan läser kommentarer och inlägg på olika håll som säger emot allt jag tror på blir jag ännu mer upprörd. Provocerad, usch. 
 
Jag blev så himla glad förut dock, när jag såg att Mary Wollstonecraft och jag är födda på samma dag. Riktigt glad blev jag. Eftermiddagens ljusglimt. (fråga mig inte varför). nice.
 
Feminism är ett väldigt intressant ämne. Väldigt enkelt att hylla. Väldigt svårt att förstå att det faktiskt finns människor därute som inte tycker alls att det är värt att hylla. Jag blir bara mer och mer radikal.
 
När jag sedan ser ett youtube-klipp med Fredrik Reinfeldt som pratar om våren eller något liknande och säger på en studentafton i Lund att "jag hängde nyss undan min vinterjacka och när jag kom in i Lund såg jag flickor i korta shorts" Han får sedan en klockren fråga av en student om jämställdhet och vad man ska göra för att kvinnor ska ses som studenter och inte som flickor i korta shorts. Kolla klippet här, det är värt att se hans dumma respons på den frågan. Usch. Jag blir lite rädd när vår stadsminister uttalar sig så. Jag blir lite rädd. Dels för att han har en sådan syn. Dels för att jag tror inte riktigt att han förstår. Om han förstår, så bryr han sig uppenbarligen inte vilket nästan är ännu läskigare.
 
blä allt det här är så läskigt överhuvudtaget. Men det är också därför jag blir så engagerad. Det är extremt sjukt, men alldeles alldeles för vanligt. Jag var inne på enblommigtekopp.blogg.se. Hon skriver bl.a. om klädföretaget American Apparel och deras reklambilder. Jag har suttit och tittat på olika nu hur länge som helst. Det är verkligen helt vrickat. De har unisex-kläder, och det är normala bilder på killar som har på sig dessa kläder. När det sedan kommer till att kvinnorna ska visa upp kläderna är det mer naken hud än kläder. Usch.
 
Feminism alltså. Vilket ämne. Vad extremt roligt det är att hylla det. Till alla idioter som inte förstår, och som inte bryr sig, och som är emot det. Det finns inget att vara emot. Det finns inget med feminism som inte är värt att bry sig om. Vi tar ett bildexempel.
 
 
unisex-skjortan från american apparel
 
 
 
och så här ser den ut på kvinnorna.
 
 
en annan unisex-skjorta.
 
 
mm.. juste.
 
Det här är alltså ett väldigt etablerat företag, som finns över hela världen. Jag mår illa. Förstår inte att det här förekommer, eller får förekomma. (unisex, jo visst)
 
Nu ska jag gå och dricka kaffe och göra en pakt med mig själv att aldrig köpa kläder från American Apparel. 
 
hej. Jag heter Sara och jag är feminist.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

befängt att leta svar

Kategori: Mitt liv

Måndag. Tråkdag. Fast hade en soft håltimme då jag skulle plugga, vilket inte gick så bra (överraskning, nej). Kollade på Twin Peaks och åt mat istället. Värdare än att plugga skulle jag vilja påstå.
Ikväll måste jag dock ta tag i plugget. Det blir en salig blandning, ska försöka att hinna med allting. Och det är väldigt mycket. menmen. 
 
Var hos tandläkaren nyss, och fick äckligt flour på tänderna. Det innebär att jag kommer gå runt och vara illamående i flera dagar. Nice ändå.

 
Spegebild. (så jävla häftigt.)
 
 
 

söndags-lista

Kategori: Mitt liv

 

Hur såg du ut för ett år sedan?

 
Ungefär sådär såg jag ut på vårbalen, för ganska exakt ett år sedan. Ingen större skillnad, vilket är en ganska tråkig insikt egentligen.
 

Vilket är ditt mest använda ord denna vecka?
Det är väl något av mina standardord, nice eller fett kanske. De tenderar att återkomma i varenda mening jag yttrar, börjar själv bli irriterad på det... 

Har du någon fobi?
Jag är lite livrädd för harskrankar. Spindlar är inte heller någon favorit. Broar och höjder är också lite av en fobi. Sedan vissa fåglar ibland när de kommer för nära och gör plötsliga röresler.

 

Vad är det godaste du har ätit hittills i veckan?
Jag måste nog säga Johannas vegetariska buffé i torsdags, med wraps osv. Den var himmelsk, och jag är väldigt avundsjuk på hennes fantasi när det kommer till mat. Alltid så gott, vällagat och fräscht!
Annars gjorde pappa en grönsakswok till middag, med kokosmjölk, sambal oelek och grön curry som inte var att leka med. Stark, men så stört god.

 

Vad är det finaste någon har sagt till dig idag?
Jag tror att det var när pappa sa till mig att min naturkunskaps rapport var riktigt bra skriven. Då blir man ju lite glad ändå. 

När kände du dig riktigt nöjd med dig själv senast?
Förut när jag skrev färdigt min rapport till naturkunskapen, flera dagar innan det skulle vara inlämnat!! Det har inte hänt på nästan hela gymnasietiden tror jag. Helt sjukt.

Vad tror du kommer bli roligast i helgen?
På lördag ska Jonna bjuda mig på födelsedagsmiddag, och det ska bli väldigt spännande. Hon vägrar att säga vad hon ska laga så jag är riktigt spänd alltså. Sedan ska vi se Eurovision song contest och hänga. Blir riktigt nice. 

Vilken är din pepplåt för tillfället?
Tror nog fasiken att det är Afro Blue med Andreas Gidlund. Riktigt nice version, och jag blir så jädrans glad så fort jag hör den. Annars ligger nog Retrograde av James Blake högt på listan, ingen peppmusik direkt men ändå fylls jag av ett välbehag när jag hör den låten så jag blir peppad på det sättet.

 

Vad har du sysselsatt dig med då du har haft dötid i veckan?
Jag har kollat på Twin Peaks. Det börjar balla ur lite, men annars är det mycket lugnare än vad jag trodde att det skulle vara. Men riktigt bra.

 

Har du gjort/kommer du göra något i veckan som du inte gjort förr?
Jag har varit i Tranås, där har jag faktiskt aldrig varit tidigare. En oerhörd upplevelse. Nää men det var faktiskt en mysig liten stad.

 

Vad oroar du dig för?
Det är väl standard med framtid osv. Just nu är jag också väldigt orolig för mina betyg, som verkar bli sämre och sämre och studenten kommer allt närmre. usch vilken misär. 

 

Vem är den kändaste personen du har sett på senaste tiden?
Förra gången jag var i Stockholm såg jag Björn Gustafsson i egen hög person. Hade en liten (hmm...) crush på honom i högstadiet. Så när jag såg honom vandra gatan fram med en grå hoodie och en klubba i munnen blev jag ju lite glad ändå. Lilla Björn.

 

Vad har varit mest förvirrande på senaste tiden?
Återigen så är det nog framtiden som förvirrar lite. Att tiden går så snabbt och att det är så lite av den kvar. Jag är också lite förvirrad över att alla andra är stressade över massa skolarbete som måste göras medan jag inte alls känner av det, utan softar och ser på serier hela tiden istället. Blir förvirrad av mig själv.

 

Hur ser dina senast tagna webcam-bilder ut?

 
Ungefär såhär... Jättroliga verkligen. Men vad har man inte photobooth till ändå.
 
Har veckan varit bra än så länge?
Ja och nu är den ju faktiskt slut. Har haft ångest över skolan, har skitit totalt i skolan, har hängt med Nellie, har hängt med Jonna, saknat personer, haft musikalfest och städat som en galning, har sökt sommen och kommit in (det var då ett jävla tjat), har färgat håret och hängt med underbara vänner hela långhelgen. Riktigt bra. Väldigt skönt med långhelg också, det gjorde ju veckan ännu mer nice.
 
 
 

jag ska förklara allt någon gång

Kategori: Mitt liv

 
Igår var jag på second hand och loppisrunda med Alba och Matilda. Vi fyndade lite på olika stället innan vi till slut hamnade i Matildas soffa med en kopp espresso i handen. Himmelriket. Vi hängde där ett tag innan Alba och jag tog hennes mormors lilla röda bil hemåt igen. 
 
 
På kvällen träffades ett gäng hemma hos Alba och vi satt i hennes kök hela kvällen. Pratade om förbjudna saker och liksom bara hängde. Det var så sjukt nice. 
 
Ae vilken extremt bra lördag jag hade helt enkelt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
fina människor alltså.
 
 
 
 
 
 

Klyshigt men fint

Kategori: Mitt liv

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
mitt objektiv kan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

nice torsdag

Kategori: Mitt liv

 
På kvällen i torsdags tog jag cykeln ut till Lindö. Johanna bjöd nämligen på mat, vegetariskt. Wraps och grejer, det var underbart gott. Hon hade gjort så fint, dukat så fint med rosor och så. Maten var så himla fin. Alex, Matilda, Sara, Alba och jag var där. nice.
 
Vi satt och hängde, snackade, åt, drack kaffe, myste i Johannas säng osv innan cyklade hem igen.
En riktigt trevlig kväll på alla sätt och vis.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

finfint.
 
fick ingen bild på Alba och Sara. De får vara med i tankarna.
 
hej.
 
 
 

helt plötsligt

Kategori: Mitt liv

 
Fick ett mejl för två dagar sedan. Det stod att jag var antagen till musiklinjen på Sommenbygdens folkhögskola. Sedan fick jag ett brev som det stod att jag var fjärde reserv till Lunnevads folkhögskola. Jag fick lite bekräftelse, och lite hopp. Jag fick helt plötsligt något att göra i höst, som har med musik att göra. Jag fick helt plötsligt valmöjlighet. 
 
Jag blev väldigt glad, för båda beskeden. Men jag har ingen aning om hur jag ska göra. Det bara känns så bra att all ångest, alla jazzensemble-lektioner som har slutat i tårar, all press jag har känt under det här året inte var helt till spillo. (inte helt i alla fall). Ja. Det känns bra helt enkelt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

darkest brown

Kategori: Mitt liv

 
Igår färgade jag håret. Det blev mörkbrunt, riktigt mörkt alltså. Men jag blev väldigt nöjd, måste jag säga.
Johanna och Sara hjälpte mig och de gjorde ett mycket bra jobb alltså. (tack igen)
Nu är jag alltså mörkhårig igen, det var ett tag sen. Men jag trivs i det. 
 

 
hej hopp. 
 

tranås, sol och ensamtid

Kategori: Mitt liv

 
Idag var jag ledig från skolan, sökningsdags igen. Gick till skolan, sjöng upp och drack massa te med honung för att min röst var riktigt utsliten. Tåg tåget till Tranås och hängde på en bänk i solen ett tag för att jag var en halvtimme för tidig. Satt först och snackade med några sköna elever, och sedan fick jag repa med kompet innan själva sökningen vilket var så himla skönt. 
 
Hade spelprovet, sjöng två låtar och en avista. Gick helt ok liksom, men har inga förhoppningar. Känner mig fortfarande extremt grön på det där. Ingen skön känsla när man ska söka, men så är det helt enkelt. 
Hade ett relativt enkelt teoriprov innan jag begav mig av mot stationen igen. Köpte en kaffe på Pressbyrån (om det ens kan räknas som kaffe) och satte mig på en bänk i solen och läste 1984. Ganska soft.
 
Tåg tåget tillbaka, kollade på Twin Peaks och svettades. gött. 
 
När jag kom hem satte jag mig i Klingsbergsparken och försökte plugga lite. Gick inte så bra, tittade mest på folk osv. Gick hem och tog mig ut och sprang istället. 
Skön dag liksom. Har fått vara mycket ensam, vilket jag faktiskt tycker är riktigt nice ibland. 
 
 
 
 
 
 
 
 
cool med brillor osv. 
 
 
 

Nu äre slut på´t

Kategori: Mitt liv

 
Igår hade vi den sista föreställningen av Spelman på taket. det gick bra, alla var rätt taggade och så. kanske mest publiken. Men det var rätt roligt.
 
Efteråt hade vi den traditionsenliga musikalfesten, och den hölls hemma hos mig. Vi var minst 40 pers här, om inte mer. Jag var lite oroligt för att det skulle bli trångt men det blev det verkligen inte. Vi fick plats och mer därtill.
Hade en riktigt rolig kväll och jag tror de flesta hade det. Sjukt bra. Skönt folk asså.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
(bilden på Alba, Hannes och mig är ju skönast)
Sjukt bra kväll alltså!
 
 
 
 

första maj

Kategori: Mitt liv

 
Ledig dag vilket var perfekt kände jag. Vaknade rätt tidigt, åt frukost med bror och pappa. Vi bestämde oss för att åka ut till aborreberg och njuta av det fina vädret. Det gjorde vi och fint var det.
 
Kom hem och jag tog en joggingtur, perfekt joggingväder. Perfekt uteväder överhuvudtaget. Kom hem men tog mig ut igen så snabbt jag kunde, jag tog en fotopromenad vilket var så hemskt längesen. (bilderna från den kommer någon dag snart). Efter jag hade fotat i nästan en timme satte jag mig på en bänk i klingsbergsparken och läste den store Gatsby innan jag vandrade hemåt igen. Tagit det lugnt på kvällen och sett christmas specials av The office och jag blev lite gladare än vad jag blev av det andra slutet. nice.
 
bra dag. skön dag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ja sådär kan det se ut.
tar väldigt lång tid att lära känna det nya objektivet alltså. men det blir nog bra tillslut.
 
nu ska jag lägga mig och se på house of cards och sen sova. nice.