sarakowalski

Så jävla sweet

Kategori: Mitt liv

 
Har jobbat jävel hela veckan. I måndags hann jag dock hänga med Linn på kvällen. Vi drack kaffe och sedan hängde i kärleksparken. Riktigt ljummen och härlig kväll. Ellen kom sedan och hängde med oss och det var sjukt trevligt.
Annars har jag jobbat och idag har jag träffat Matilda, Alba och Johanna efter jobbet. Sagt hejdå och insett att vi inte kommer att ses på väldigt lång tid vilket gör lite ont i hjärtat...
 
Imorgon åker jag, min pappa och mina syskon, och Jonna och hennes föräldrar till Polen en vecka. Vi ska till Rowy som är en slags semesterort. Ska åka bil och färja ner och det ska blir riktigt skönt att bara slappna av.
 
 
 
 
 
 
Sådärja, fint som snus!
 
Ska bli såååå skönt med semester. Taggar.
 
 
 
 
 
 
 
 

Ledighet

Kategori: Mitt liv

 
Ja men jag hade ju en ledig helg. Och för tusan vad nice det var! Gjorde bara roliga, värda saker och det behövde jag efter allt jävla jobb. (Ja, jag sa det).
I fredags var vi först bjudna på brunch hemma hos Johanna. Såå bra, hon hade till och med gjort veganska scones som var himlans goda. Vi hände hos henne en stund tills vi drog in till stan och strosade. Sedan på kvällen gick jag, Matilda och Linn till världens och drack ölkannor. Sedan var vi på gaybar där det var ganska folktomt men vi dansade ändå. Vem behöver annat folk egentligen. Ja men det var random men ruuuuligt.
 
På lördagen mötte jag upp Matilda, Alba och Johanna för att ta en lite roadtrip och kolla lite loppisar och sådär. Vi stannade på några på vägen också, åt lunch vid en vägkant och kom slutligen fram till målet Gamleby. Loppisarnas metropol. Gosig liten stad. Vi gick runt där, kollade lite och sådär. Sedan satte vi oss och fikade på ett ställe vid en bäck och sedan åkte vi och badade litegranna innan vi åkte hemåt.
På kvällen så var det Djungelklubben på trappan, så vi hängde lite här först innan vi drog dit och dansade natten lång. Fint.
 
Halva söndagen spenderades i soffan med Modern family. Framåt kvällen hoppade jag på spårvagnen till Matilda och vi gick och handlade mat och åt så det stod härliga till. Bestämde även att vi ska resa en sväng i Augusti.

Ja, men bra helg. Riktigt jävla bra faktiskt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ae guuuu så fint det kan vara!!

 
 
 
 

Bråvalla

Kategori: Mitt liv

 
Jaha, det blev så tillslut i alla fall! Jag drog till Bråvalla. Spontant som attan. Var där med Fred och hans broder.
Först stod jag i kö i två timmar för att komma in, hörde Den svenska björnstammen spela lite på håll.
Hängde runt där på torsdagen, hela dagen, lyssnade på musiken, drack öl och softade asså.
Dirty loops var riktigt jävla feta, Var lite fränt att se vissa andra, mer än vad de var bra kanske. Men det är ju alltid nice med lite livemusik sådär va!

Fick gå gratis på fredagen för att det hade varit så mycket strul med inträdet på torsdagen. Jobbade på dagen och stack dit direkt efter jobbet. Såg Veronica Maggio som verkligen var värt! Håkan Hellström var med en sväng också. Såg även Kings of Leon innan vi gick. Började jobba 06:45 dagen efter...

Men skön grej! Soft med festival ändå!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sådärja. Värd grej!