sarakowalski

Berlin 2013

Kategori: Mitt liv

 
Nu blir det åka av. Bakåt i tiden. Ungefär en månad faktiskt. Då var vi i Tyskland på en liten resa till Berlin och oh vad bra vi hade det. Så himla mysigt.
Jag tänkte droppa massa bilder bara ifrån resan. Bara för att det är nice. Aa osv.
Fina vänner, fin resa. Så skulle man kunna sammanfatta det.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Och där tog bilderna slut. Sjukt vad snygga vänner jag har. Wow.
Ae men så fina dagar i Berlin. Så bra.
 
 
 
 

Spansk mat och fin musik

Kategori: Mitt liv

 
Igår var jag, Karin och Matilda på La Uva och åt lite tapas. Rebecka och Joel hade spelning och det var riktigt bra. Maten var utsökt så det gjorde ju inte situationen värre direkt. Vi satt ute tills det blev för kallt och musiken tog slut. Åkte sedan hem till Joel och sov där. Var så trött att jag inte visste vad jag skulle ta mig till. Sjukt.
Men trevlig kväll somfan.
 
 
 
 
Sådär någonting.
Fint!
 
 

Hej

Kategori: Mitt liv

 
Jobbade delad tur i lördags (8-13 och sen 16-21). Det kanske låter jobbigt, det var det också. Men på det lilla hålet där emellan arbetspassen fick jag tid till att åka och hälsa på Matilda lite och äta henne ur huset. Vi gjorde en massiv sallad med massa grymt goda saker och pratade ikapp lite. Gosigt!
 
På söndagen jobbade jag till fyra ungefär. Joel kom med mat till mig på min lunchrast. (Gulligt och underbart gott. Wii) Efter jobbet gick vi och käkade vegansk mat hemma hos hans mamma, så jävla gött. Sedan cyklade vi till Ellen och hängde med sköningar. Vi bakade kladdkaka och hängde på hennes altan. Ae det var riktigt trevligt alltså.
 
Dagen efter var jag ledig på riktigt för första gången på hela veckan. Joel och jag åt frukost i typ tre timmar och kollade på twin peaks. Jag behöver ju inte säga att det var hur nice som helst. Drog även en liten lässtund med en varsin harry potter-bok. Gick sedan och åt vegansk mat igen. Galet lyxigt. Somnade tidigt och idag gick jag upp 05.15 igen. Det är så jag gör. Woho.
 
 
 
 
 
 
 
 
Cosy.
 
 
 
 

Nutid

Kategori: Mitt liv

 
Sommarlov. Jag jobbar ju, men det är ändå sommarlov. Ska snart förstå det.
Jag hänger runt och glider runt och tjänar pengar. Naerå, men det är faktiskt ett roligt arbete. Till och från. Ibland kan det vara långtråkigt men då tar man sig en rejäl pratstund med någon av de sköna gamlingarna. De har ganska mycket att berätta när allt kommer omkring. Och det är väldigt roligt att lyssna till det.
 
Den här veckan har jag varit väldigt trött, man blir det liksom. Men snart kommer jag in i rutiner osv, och då blir det nog bra. Gjorde ett skriftligt prov om delegering igår, och klarade det så det var ju roligt. Nu får jag alltså även ge ut mediciner, spännande.
 
Idag är det midsommarafton och jag jobbar kväll. Imorgon jobbar jag morgon så får se hur det blir ikväll. hoho. kanske softa. kanske åka till kolmården till Clara. vem vet.
 
 
så jävla seriös. Kom på att jag inte har lagt upp bilderna från Berlin-resan heller. crazy.
Det kommer snart då.
 
hej.
 
 
 
 
 

Jag får ju inte nog

Kategori: Mitt liv

 
Något nice med att ta studenten måste ju vara alla blommor som man får. Överflöd av blommor. Och ja, jag älskar blommor. De doftar gott, är färgglada och liksom mjuka. What´s not to like, känner jag lite.
Jag vet ju att jag redan har gjort ett inlägg med massa tråkiga bilder på blommor, men vadårå de är ju fina och det är jävligt roligt att fota blommor. Och enkelt. De står ju still och posar inte. De är bara vackra och naturliga.
Nice.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

Fredagen den 14/6

Kategori: Mitt liv

 
Ja då sprang vi ut, och snart är det en vecka sen. Herregud.
 
Vi började dagen hos Oskar Persson, med champagnefrukost. Tog sedan spårvagnen till S:t Olai, sjöng såklart körlåtar hela vägen och fick många leenden från chauffören.
Hade avslutning. Grät när manskören sjöng bui-doi, det var så himla fint och alla grabbarna sjöng så sjukt bra.
Marscherade till De Geer och åt studentlunch. Det vegetariska var ingen hit (kall qourn), men det var ju en trevlig tanke ändå. Hade sedan möte med klassen och mentorerna, stipendier, kramar och betyg delades ut.
Sedan började det att regna så vi gick till klippet och köpte regnponchos till utspringet och flakturen.
 
Alla avgångsklasser samlades sedan i aulan och vinkade till sina närstående från fönstrena. Sjöng studentsången ett antal gånger också.
 
Sedan var det dags för utspring och vi var den första klassen att springa ut. Vi var lite i chocktillstånd allihopa så så mycket skrikande blev det inte. Studentsången sjöng vi i alla fall och sedan var det slut och vi fick gå åt sidan.
Solen kom precis fram när vi skulle springa ut och höll sig framme resten av dagen, det kan man kalla tur. Nice.
 
Efter alla utspring fick vi gå till våra släkt och vänner och jag hade många människor som väntade på mig vid min skylt. Blev så himla glad, samtidigt som jag var så förvirrad. Alla känslor i hela världen tror jag infann sig hos mig då. Helt galet.
 
Kristinaskolan var nästa stopp, därifrån skulle flaket gå. Flaket var så galet roligt, det går inte ens att beskriva det så det ska jag inte göra. Sjukt jävla roligt var det i alla fall.
Sedan kom mamma och hämtade mig och vi åkte till Jonnas och min gemensamma studentmottagning i Jonnas trädgård. Det var så himla trevligt, och blev glad över att alla som var där var där.
Fick lite fanfar och trumpetmusik och det värmde i hjärtat.
 
Klassen återsamlades hos mig sedan och vi hängde här ett tag. Drog till k7 sen, men var inte där så länge. Folk droppade av en och en. Alla var helt utmattade.
 
Ae, herregud vilket dag alltså...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
där är den enda bilden jag fick ifrån kvällen. Men ack så fin den är.
 
 
 

Klassen

Kategori: Mitt liv

Har suttit och kollat på bilder hela kvällen. Skrattat och gråtit om vartannat. Känslostorm.
Åh herregud.
 
Bildbomb.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
<33333
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

är ganska tom

Kategori: Mitt liv

 
Vaknade upp klockan 15 imorse. Tog hand om mängder av blommor. Mina blommor. För igår tog jag studenten, igår tog ett stort kapitel i mitt liv slut. Igår tog jag farväl av kristinaskolan, De Geergymnasiet och ES3c.
 
Jag vaknade upp klockan 15 imorse, och kände mig så himla tom. Det kändes att någonting hade försvunnit, förändrats så brutalt mycket. Det har det också. Vissa skulle kalla det frihet. Just nu känner jag mig dock endast begränsad och faktiskt lite förvirrad.
 
Dagarna man har mått bra, dagarna då man inte har mått bra. Dagarna man har varit glad, dagarna man har varit ledsen. Dagarna man har varit pigg, dagarna man har varit trött. Alla känslor har man gått igenom med människorna i klassen. Den bästa klassen någonsin. De finaste människorna. Nu kommer vi inte att gå igenom något sådant tillsammans. Inget vardagsliv, inga körlektioner, inga prov, inga toppar och inga dalar. Och det gör rätt ont. Det är väldigt tungt.
 
Varenda människa i ES3c är så goda på sitt sätt. Alla är så talangfulla och inspirerande. Det har under tre års tid varit en ära att få lära känna dem. Och nu är det slut. Slut på gymnasietiden. Tre år gick så himla snabbt och jag ställer mig en vanlig fråga. Var tog tiden vägen?
 
Vi har gjort så mycket roligt tillsammans. Vi har skrattat så mycket. Vi har växt upp tillsammans och blivit till de vi är idag i varandras sällskap. Och tomheten kommer att finnas kvar ett tag. Separationsångesten är väldigt svår just för att jag tycker om de här människorna så himla mycket.
 
Jag kommer sakna varenda människa i klassen. Jag skulle kunna skriva en roman med beskrivning om varenda människa och varför de gör mig glad när jag är ledsen. Varför de är bäst. De förtjänar det. De förtjänar mer än så. De förtjänar att hyllas, de förtjänar den platsen de alltid kommer att ha i mitt hjärta.
 
Ett stort tack vill jag ge till ES3c. De här åren kunde inte ha blivit bättre. Ni är underbara. Ni är helt fantastiska.
 
Johanna, Alba, Ellen, Ludwig, Linnéa, Yrsa, Catrin, Alexandra, Hannes, Erica, Markus, Sara, Marcus, Matilda, Julia, Linn, Klo, Joel, Jenny, Sara, Eleonor, Oskar, Victor, Josefin, Rasmus, Lagg, Tua, Josef, Karin, Joar.
 
 
 
 
 

Fredag

Kategori: Mitt liv

 
Studentvecka är väldigt trevlig. Jag gör bara det jag känner för, hänger runt glider runt osv. I fredags hängde jag med Joel på dagen. Vi var på haga cykel och han hade ett uttryck som kan liknas med ett barns på julafton.
 
Åkte till Matilda för lite soft häng i solen, vid poolen. Yeah. Gick sedan till Oskar för lite trädgårdsjamhäng. Lyssnade på musiken, åt fruktsallad, spelade kubb och tog sjukt seriösa bilder på toaletten. Nästan hela klassen var där, och det var bara gött liksom. Sedan blev det grabbarnas lägenhet och k7. Hade en riktigt rolig kväll. (speciellt när Oskar drog ett brakedance-battle med en skön snubbe).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
sådärja.
 
 
 
 
 
 
 

torsdag

Kategori: Mitt liv

 
I torsdags hängde vi i Ellens trädgård på kvällen och firade henne en dag i förväg. Grillade (halloumi och quorn, ja det var svingott), åt tårta och hade det gött. slutade i Ellens vardagsrum för lite spel. Åkte sedan till världens och hängde där lite. Joel och jag drog hem till honom sen och sov där.
 
Trevlig kväll somfan. I Ellens trädgård har man ju alltid så trevligt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så sjukt nice alltså.
 
 
 
 
 
 
 
 

mösspåtagning

Kategori: Mitt liv

 
Idag hade jag min sista sånglektion med min älskade sånglärare. Vi blev båda lite sentimentala och tårögda när vi pratade om gymnasietiden. Hon är nog den bästa läraren som finns.
 
Sedan spatserade vi till De Geer för att få sätta på oss studentmössorna. Det känns lite overkligt och blablabla. Skulle kunna spekulera hur länge som helst om hur sjukt snabbt tiden gick men det känns rätt meningslöst. Istället ska jag försöka att bara acceptera det och se det för vad det är. Tre helt sjukt bra år. Njuta av den sista tiden och umgås med mina fina underbara snygga sköna roliga vackra bästa klasskompisar. Det låter maxat. Men det är så dem är.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Yey!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

studentbal 2013

Kategori: Mitt liv

 
 
Det var ju så himla trevligt. Att få klä upp sig och fixa sig till max. Hur roligt som helst. Hängde med sköna människor hela kvällen, åt mat och dansade vals till musik vald av Mr. D. Hade himlans tur med vädret så det var ju värt.
Mötte klassen innan vi skulle gå in på röda mattan. Jag hade tvingat på Sara min kamera och hon knäppte massa bilder på alla fina vänner.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Åh jag har så mycket bilder. Det är därför jag bombar här. Men det är ju lite skoj ändå sådär.
Terzic knäppte på som en galning, och det är jag superglad över.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

vårbalen

Kategori: Mitt liv

En tradition på musikgymnasiet, även om den i år inte blev så traditionsenlig. Mycket bilder blev det tagna i alla fall. Alla var fina. Trevlig kväll osv.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sådärja någonting. Nice. Mängder med bilder men sådant är ju alltid roligt.
Avslutade kvällen med balkan och terasshäng.