sarakowalski

Helgen

Kategori: Mitt liv

 
 
Hej.
 
Jag är mest jävligt trött hela tiden men det är inte så konstigt eftersom att jag sover cirkus 3-4 timmar per natt nuförtiden. Helt sjukt lite men har kommit in i någon konstig dygnsrytm asså.
 
I fredags var jag, Fred, Albin och Elli och såg insidious 2 på bio. (jaa, de visade den på bion i Tranås. helt sjukt ju)
Det var fanimej den äckligaste filmen jag någonsin sett. Ahh, så himla vidrig på bio också. Kunde inte slappna av en enda sekund, var rädd konstant. Ah shit asså. Efteråt gick jag, fred och albin hem till mig och satt och hade djupa diskussioner tills klockan blev typ fem på morgonen. Sjukt gött.
 
På lördagen hade vi föreställning med barnteatern på stadsbiblioteket i Tranås. Barnen var så himla bra även denna gång, otroligt roligt. Efter föreställningen gick vi och tog en fika/lunch och myste lite. Efter det gick albin och jag till skolan och spelade lite tillsammans innan jag gick hem. På kvällen hängde vi hos Miriam och hade det kul. Jag var så himla trött bara. Somnade i henne soffa med hennes nalle Bukowski i famnen.
 
Igår repade vi och sedan gick jag, Albin och Fred hem till Albin och lagade mat. Vi gjorde en svingod blomkålssoppa med basilikaolja. Såg även på Seven, vilken var episk. Sjukt att jag har missat den. En riktigt mysig kväll alltså! Nice.
 
Idag har turnéveckan dragit igång på riktigt och vi har haft två soulföreställningar och en emil-föreställning. Det var ganska roligt när allting kommer omkring.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
lite bildsammanfattning med då. soft.
 
Jag hade en bra helg. Nu ska jag bara överleva veckan också!
 
 
 
 

Förberedelse

Kategori: Mitt liv

 
Den här veckan har varit ett enda långt rep känns det som. Har repat till klockan tio typ varje kväll och har även på något konstigt sätt hunnit med andra saker. Tur är väl det.
I onsdags hade vi genrep för barn på våran barnföreställning Emil i Lönneberga. Jag satt mest och grät hela föreställningen för att barnen var så underbara. Så engagerade och intresserade liksom. Så himla söta.
 
I torsdags hade vi genrep på våran högstadiekonsert Soultrain. Vi spelar soul. (utan soul, för det gick så sjukt dåligt) Nae, men det var lite synd faktiskt. Det blev osvängigt och osäkert. Kvällen innan hade vi repat till elva och stämningen var inte supertrevlig. Jag tror att vi har lagt upp hela projektet lite fel från början vilket kan bero på massa olika saker. Synd är det i alla fall, för det blir inte så bra som vi tänker oss liksom.
 
Igår var jag, Fred och Albin i Jönköping och lyssnade på Viktoria Tolstoy med Habo big band. Andra akten var slick funk med Magnum Coltrane Price och Jonas Wall. Viktoria Tolstoy är verkligen helt fantastisk! Jag trodde inte att hon skulle vara så himla bra som hon var, det var helt sjukt. Hennes teknik är helt ofattbar och hon passar att sjunga storband som ingen annan. Storbandet var också så himla bra, vilket var en glad överraskning. Sjukt värt! Åkte billigt dit också, och konsertbiljetterna var billiga. bra somfan.
 
Idag hade vi vår första barnföreställning och imorn har vi ytterligare en. Nästa vecka är det alltså turnévecka runt i länet. Gött ändå.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Veronika var trött efter många timmar rep av Emil.
 
 
 
 
 
 
Där var lilla resan till Jönköping ja. Jag gillar den staden asså. Bra konsert somfan också, måste säga det igen. woho.
 
 
 
Gänget efter föreställningen idag. Tog en kollektiv fika.
 
Så här ser mitt liv ut just nu. Jag gillar det.
 
HEJDÅ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Taco-kväll

Kategori: Mitt liv

 
I fredags bestämde vi oss för att hänga hos Albin och bara mysa till det och äta massa tacos. Det var riktigt gött alltså, åt så himla mycket och allt var så gott. ja. Finfint! Riktigt trevlig kväll.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
jag älskar ätbilder! haha. alla ser så sköna ut. Daniel är också skön. hihi.
 
 
 
 
 
 
 

Försöker att inte se tecken

Kategori: Mitt liv

 
Kom hem ifrån Göteborg igår och gick direkt till skolan för att repa lite till våran soulkonsert vi ska ha. Sjöng Michael Jackson för full hals och sådär. Efter repet gick Albin och jag till Fred och drack kaffe och hängde där tills klockan blev alldeles för mycket som vanligt. Kom hem, satte mig och kollade på tv. Klockan blev tre innan jag somnade men det var ju gött.
 
Snart ska jag möta upp några vänner och vi ska hem till Albin och laga tacos. Det blir bra. Woho!
 
 
Tjing!
 
 
 
 

Göteborg fan

Kategori: Mitt liv

I veckan var jag i Göteborg några dagar och hälsade på Joel. Han hade konserter som jag var på, vilka var helt sjukt bra. Ena konserten hade han skrivit ett stycke till, för stråk och blås typ och jag blev så sjukt imponerad. Så jävla bra, förstår inte. Andra konserten spelades Wayne Shorter och det var också sjukt fett.
 
Annars softade vi bara, vilket såklart var så himla nice. Hängde lite med Joels vänner typ och sådär. Fick även lite ensamtid då jag passade på att gå runt lite i trädgårdsföreningen mitt i Göteborg. Så himla fint, jag dog lite. Och blev så himla kär i staden. Igen typ.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det börjar bli höst. Jag njuter i fulla drag.
Fina Göteborg. Finaste Joel. En ganska bra sammanfattning av vistelsen.
 
 
 
 

Kanelbullens dag

Kategori: Mitt liv

 
Ja, och då måste det ju bakas kanelbullar såklart. Jag och Albin åkte hem till Ellen och Erik och bakade bullar. Jädrans goda bullar också måste jag säga. Hampus kom senare också och hjälpte oss att äta. nice.
Fick använda en vinflaska som kavel, känns ganska standard ändå.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gud vad mys det kan vara då.