sarakowalski

Visby och så

Kategori: Mitt liv

 
först auktion på morgonen. köpte inget till, men mina medresenärer fyndade lite. auktion är ju riktigt roligt måste jag säga ändå. 
 
åkte sedan till Visby och flanerade där resten av dagen. tycker om den lilla staden. så himla många söta små gränder, fina hus osv. finns ju också den otroligt vackra domkyrkan och ringmuren är ju också fin. 
riktigt nice helt enkelt.
 
åt lunch på ett ställe som var väldigt bra. drack wisby pils och åt lammkorv med surkål. gottigott. 
 
det blir en lugn kväll. sitter nu och har precis sett klart american history x. episk film på många sätt. dricker Staropramen och ska nog snart börja på en ny film. vet inte riktigt vilken än. blir skoj. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
finfint! 
 
 
 
 
 
 

gotland

Kategori: Mitt liv

 
tar det lugnt här på ön asså. det känns rätt soft sådär. 
 
idag har vi åkt runt lite till olika lokala destinationer. lite loppisar, lite keramiker, lite små orter, kollat på otroligt fina hus och fina vyer. det är riktigt vackert här överhuvudtaget. 
kom sedan tillbaka till stugan, och tog det lugnt. hade traditionsenlig påskäggsjakt. lagade mat, åt en gigantisk påskmiddag och satt sedan och spelade spel. 
åt efterrätt, drack ett vin som var 25 år gammalt. riktigt gött. 
 
nu har jag krupit in i min lilla vrå och ska sova snart. ska bara kolla liiiite till på american history x. gotta love netflix. riktigt bra film för övrigt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
fin utsikt. ja.
hejdå.
 
 
 
 
 

på ön

Kategori: Mitt liv

 
tog färjan till Gotland. kollade på walking dead mest hela tiden. satt och grät och dog lite för att det var så jävla bra. satt ensam, fick lite blickar men vafan. 
 
blev hämtade och tog en sväng längs kusten i ett naturreservat. stannade, och tog ett glas champagne för att inleda vistelsen på Gotland. stod där ett tag, kollade på havet. sjukt fint. 
 
begav oss sedan mot stugan, som är rätt idyllisk faktiskt. väldigt fint. 
åt middag och nu sitter vi vid brasan och har spelat spel precis.
 
rätt nice ändå.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

någonting som känns helt fel just nu

Kategori: Mitt liv

 
åker tåg, är på väg till Stockholm. ska vara där ikväll hos min syster, för att imorgon åka till Nynäshamn och ta färjan till Gotland.
ska fira påsk där med syster och hennes pojkvän och mamma och hennes sambo. 
blir nog riktigt soft kan jag tänka mig. förhoppningsvis. 
 
tåget är helt tomt typ. så jag ligger ner och ser på walking dead. det är inte ofta jag tycker om att åka tåg men idag så! 
 
 
 
 
 
 
ganska nice ändå. 
 
 

och sen var det tillbaka

Kategori: Mitt liv

 
övar och står i inför koncentrationsdag med musikal imorgon. har ont i halsen efter allt skrikande.
tog dock en liten matpaus precis. sushi, standard. så sjukt gott. jag drack soja. också standard. 
 
var på jobbintervju idag också, sjukt gött. håller tummarna. jahadå. 
 
 
 
 
 
 
 
muppjävel.
hoho.
 
 

en fin måndag

Kategori: Mitt liv

 
måndagen var riktigt trevlig. jag hade svenska c på morgonen och i fick en uppgift som gjorde att alla fick totalpanik. sådant är ju alltid extra trevligt. 
var så himlans trött efter tre timmar sömn under natten så åkte hem efter svenskan. tänkte sova en timme och sedan plugga, äta lunch och öva innan jag skulle träffa Jonna klockan två. somnade 9.40 och vaknde 13.22 av att Jonna ringde och sa att hon hade slutat. var yr och desorienterad när jag vaknade. soft.
 
åkte iväg med Jonna och åt lunch på Wayne´s. tog en standard, sallad med rödbetor, chevré och valnötter. så sjukt gott. min favoriträtt typ. hängde där med Jonna ett bra tag, det behövde kände jag. behöver alltid hänga med den fina bruden alltså. så bra.
 
sedan gick jag till Lennings för lite musikalrep. det var roligare än förväntat, bara för att alla var så himla duktiga. duktiga på teater som tusan alltså. det var riktigt roligt att se. 
 
mötte upp Joel sen och vi gick till ica, köpte lite mat och gick hem till honom och lagade en fet gryta med massa gott i. en fin måndag helt enkelt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
nice somfan.
 
 
 
 
 
 
 
 

en fet söndag

Kategori: Mitt liv

 
i söndags var jag i Stockholm över dagen. sådant borde man göra mer alltså.
jag åkte på förmiddagen dit. träffade mamma och hennes sambo och gick lite på loppis och kollade in lite arkitektur innan vi begav oss mot ett brunchställe för att äta och spela boule. (ja, det var kombinerat brunch och boule.. sjukt värre) 
Vi firade mamma lite som hade fyllt år dagen innan och åt sjukt mycket gott och jag vann (såklart) över alla på boule. nice.
 
lite senare på eftermiddagen mötte jag upp Karin, Matilda och Joar. vi Brad Mehldau-gänget skulle gå på en till konsert med den mannen. Joel mötte också upp oss där senare. det var sjukt fett alltså. jag gillar nytänkande musiker, riktigt spännande och fet musik. ett samarbete med en trummis som heter Mark Guilana och musiken var liksom en blandning av Brad och elektro. cleana trumbeat och snygga pianomelodier. sjukt bra bara helt enkelt.
 
vi åkte hem sen på kvällen och jag hade en riktigt fet söndag med andra ord.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
fina vänner och bästa Brad alltså.
 
 
 
 
 

en nice lördag

Kategori: Mitt liv

 
hade en riktigt bra lördag, den var soft och sånt tycker jag om då och då. arbetade med mitt muko-arbete och var effektiv för en gångs skull. är klar med mer en hälften av arbetet, så det känns ju bra.
 
senare åkte jag med pappa för att handla till min middag jag skulle laga till kvällen. Joel kom efter ungefär två timmar matlagning. gjorde vegetarisk currygryta med massa ungsbakade grönsaker i. jag bakade också egen focaccia. det blev helt okej. kanske inte supergott, haha. kan ju fan inte laga mat asså. sen tog vi det lugnt och bara softade. gött.

mysig lördag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

glömmer allt och tror att tiden är svår

Kategori: Mitt liv

 
lämnade in rapporten igår. tolv sidor lång blev den tillslut. orkar inte ens bry mig om att språket var sjukt dåligt. ajja hoho. man lever ju bara en gång så att säga.
 
igår skulle vi ha haft spelning men det blev inget, för att mannen där inte riktigt svarade när vi ringde och så. drog på partaj hos Rebecka istället och hängde där med massa musikfolk. det var roligt bitvis. fick skjuts hem av bästa Marcus, vaknade typ för en timme sen yeah. längesen jag sov så länge. faktiskt.
 
idag blir det att skriva lite muko-arbete och kanske åka en sväng någonstans eller ta en promenad. eller nåt sånt. skönt att inte ha nåt direkt inplanerat. soft. eller så.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
lite bilder från min fredag. musikalrep och fint väder. 
och party-Klo förstås! 
 
hejhej.
 
 
 

onödig jävla uppgift

Kategori: Mitt liv

 
det här kan vara något av det tråkigaste jag har gjort i hela mitt liv. det känns så totalt meningslöst att sitta och skriva en rapport på massa sidor när ens mentor som ska läsa den är helt jävla blåst och inte ens kommer rätta den liksom haha. fett värd grej. nej somsagt.
 
ajja, det måste ju göras. och jag kommer få sitta i några timmar till. en till kopp kaffe på det här så är jag igång igen. är inne på min tionde sida. uh.
 
 
 
that´s what I´m talking about. 
typ.
 
hejdå.
 
 

är mest där

Kategori: Mitt liv

 
och så blev det torsdag. har håltimme så är hemma och övar lite och så.
har väldigt mycket att göra idag så jag kommer mest att stressa runt. bland annat ska min projektrapport vara inne imorgon vilket är helt sjukt. har rätt mycket kvar alltså. 
har också spelning imorgon så det blir att intensivrepa ikväll med brudarna som ska var med, Karin, Saga och Matilda. ae det blir ju roligt. skulle varit mer nice en annan vecka bara. ajja. 
 
snart ska jag tillbaka till skolan och ha jazzensemble och sjunga lite. sen drar jag tillbaka hem för skrivande av den där jädrans rapporten. usch. 
 

 
polotröja dagen till ära.
 
hej.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

fem, ja fem

Kategori: Mitt liv

5 saker som...
 
Upprör dig:
 
1. Att jag måste göra saker som jag verkligen inte vill göra. (t.ex. spendera 100 miljarder timmar på musikalrep)
2. Rasism. Okej, klyschigt kanske vad vet jag. Men hela grejen är bara så extremt dum, och de som har sådana tankar är bara så naiva och korkade. Blir riktigt arg och chockad när jag hör att sådant finns närmare mig än vad jag tror.
3. Betyg, och den stress och hets dem för med sig.
4. Stereotypiska tankar. Det finns inga mallar för hur man borde vara och stereotyper borde inte existera överhuvudtaget. man är väl som man är, strunt samma hur man borde vara bara för att man "passar" in i en viss mall. ae, sånt tycker jag inte om. 
5. Snöstorm och kyla. 
 
Gör dig glad: 
 
1. Kärlek.
2. Människor som bryr sig. Som frågar hur det är, och verkligen menar det. 
3. Vår. Visserligen är den verkligen inte här, men tanken på att den kommer snart gör mig glad.
4. Min klass och mina supersköna underbara vänner. aahhh
5. Att ha mycket tid till att göra meningsfulla saker. saker som är meningsfulla för mig, och inte för någon lärare eller någon annan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

tisdag

Kategori: Mitt liv

 
träffade Matilda och Johanna på morgonen, drack espresso och pluggade religion. prov sen, gick sådär. kändes som man skrev för lite, fast tiden inte räckte till att skriva mycket. knepig situation. menmen, skönt att det är över. 
svenska c sedan med ett litet mini-prov på stiltransponering. riktigt svårt. men ändå ganska roligt på något sätt.
 
åkte sedan till De Geer för att få ut våra studentmössor. helt sinnessjukt men så är det. känns extremt overkligt. 
på kvällen var det solistkonsert i aulan. så himla sjukt jävla bra klasskamrater jag har alltså. alla bara levererade, bam! blev imponerad av varenda nummer. riktigt bra helt enkelt. fett.
 
nu ska jag försöka börja på min slutrapport och son-projektet som ska vara inne på fredag. bra framförhållning som vanligt med andra ord. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
några av mina fantastiskt duktiga vänner.
 
hej.
 
 
 
 
 

en lista bara för att jag inte har tid

Kategori: Mitt liv

 
Hur har din dag varit?
Den har rullat på som vanligt. Svenska C, plugga religion, rep och sen kör. Har sedan suttit på biblioteket och pluggat ännu mer. Fryser sjukt mycket, tror jag har feber. Har väldigt ont i halsen och nyser hela tiden. Känns stabilt.
 
 
Vad skulle du ha hetat om du inte fått det namn du har nu?
Då skulle jag ha hetat Hedvig. Men både min syster och min bror tyckte det var förskräckligt då. Min bror sa att han skulle kalla mig bebisen hela mitt liv om jag fick heta Hedvig. Så då fick det bli Sara.

 

Vilket är ditt största beroende?
Jag måste nog säga min mobil. Får en krypande känsla i kroppen när jag inte har kollat den under några minuter. Helt sjukt ju. Annars är jag ganska beroende av kaffe också. Utan kaffe är jag inte mig själv riktigt.

 

Vad gör du när ingen annan ser?
Jag pratar ganska mycket med mig själv har jag märkt på senaste tiden, lite skumt sådär. Annars brukar jag dansa i mitt vardagsrum till hög musik, när jag är riktigt glad.

 

Finns det något helt vanligt en gör som du tycker är ovanligt roligt?
jag tycker att det är väldigt roligt att åka bil. eftersom att jag bor i stan så gör jag inte det speciellt ofta. jag har i och för sig alltid tyckt om att åka bil. våra semestrar upp till norrland (ca 10 timmar) är helt underbara. då mår jag bra alltså.

 

Om du skulle bli psykiskt sjuk, vilken sorts sjukdom skulle du drabbas av?
Antagligen en kompott av massa olika sjukdomar. Borderline säkerligen. En liten släng av autism. schizofreni också. sjukt nice kombination ändå. 

 

Vad beställer du på krogen?
Öl är ju min grej. 

 

Vilken är din största skräck?
Har ganska många faktiskt. Är extremt rädd för harskrankar. Har även väldigt svårt för spindlar och andra saker med långa ben. usch. Höjder är inte heller någon favorit. Har en liten rädsla för fåglar och duvor också, de är ju så oberäkneliga.

 

Hur gör man för att ragga på dig?
haha åh vad jag avskyr ordet ragga... Men humor är det absolut viktigaste. skön och avslappnad, sånt är bra. men jag tror inte att jag är människan som uppskattar när man "raggar" på mig, haha.

 

Vad har du funderat över på sistone?
Framtiden! Det är väl det enda som snurrar i mitt huvud faktiskt. Har svårt att tänka på någonting annat. Vad jag ska göra, varför jag aldrig kan bestämma mig osv. Många tankar, många alternativ. Det är förjävligt alltså.

 

När skäms du?
Jag skäms när jag tvingas göra saker jag inte riktigt är bekväm med inför andra. Jag skäms även om jag råkar säga opassande saker, och inte får någon respons. hehe.

 

Vem är den mest kända människa du talat med?
Oj. Hur definierar man mest känd? För mig är det nog Salem, det var nice. Inte så mycket djupa diskussioner där kanske. Men några få ord hann vi utbyta.

 

Vilket uttryck använder du lite för ofta?
Jag tror att jag svär väldigt mycket, vilket alltså är alldeles för ofta. så himla fult. sen tror jag att jag använder orden "fett" och "nice" väldigt flitigt.

 

Har du någon gång fått en konstig komplimang som varit bra ändå?
Jag får höra ganska ofta om min möjlighet att prata, skrika och sjunga väldigt starkt. Det är ju en ganska dålig grej egentligen. Men jag har ju alltid en möjlighet att göra mig hörd, vilket kan vara bra.

 

Vilket är ditt vanligaste vardagsproblem?
Att få tiden att räcka till. Den går alltid så snabbt, jag vet inte var den tar vägen och jag hinner aldrig det jag vill hinna. aldrig!

 

Vad gör du när du är ledsen?
Jag gråter tills jag inte orkar gråta mer.

 

Om du bara fick ha på dig en sak för resten av ditt liv, vad skulle det då vara?
Svarta jeans.

 

Har du någon gång slagit någon?
Det har jag faktiskt. Jag var inte så snäll när jag gick på lågstadiet alltså... vi lämnar det där.

 

Vad ser du fram emot just nu?
Jag ska ha en spelning på fredag, sedan partaj. På söndagen ska jag sedan på Brad Mehldau vilket ska bli så sjukt nice. Sen är det påsklov, då ska jag till Gotland vilket jag också ser fram emot massa.

 

hejhej.

 

 

långhelg i stockholm

Kategori: Mitt liv

 
kom hem precis efter en långhelg i stockholm. har bott hos mamma, och har haft Joel med mig. 
vi har softat, ätit asgod mat, kollat på två feta konserter osv. riktigt bra helg på alla sätt faktiskt. 
 
i torsdags kom vi till mamma.
vaknade upp på fredagmorgon, åt massa frukost och sen tog vi det lugnt på dagen. såg american psycho, riktigt fet film alltså. 
 
mötte upp mamma och åt lunchbuffé på en restaurang på östermalm. vegetarisk buffé och alla tre åt så vi höll på att spricka. så hemskt gott. 
sedan träffade vi Joels vänner en kort stund, innan vi begav oss mot konserthuset för att se Norrbotten big band med Maria Schneider och Bohuslän big band med Nisse Landgren. riktigt roligt att se faktiskt, var riktigt fett.
åkte hem, trötta som satan och somnade direkt. 
 
lördagen var rätt lik ändå, softade på dagen gjorde vi. gick upp rätt sent, åt en bastant frukost som tusan. (havregrynsgröt, man bah wow). såg en väldigt dålig film och gick och köpte thaimat. mums. 
sedan åkte vi till Kulturama för att gå på youth jazz festival, och lyssnade till Joels vänner som spelade riktigt feta grejer som de själva hade skrivit. ae riktigt nice. lyssnade även på lite annat gött.
 
även den här kvällen var vi trötta och åkte hem rätt tidigt. var hemma runt tolvsnåret, och åt lite apelsin. 
 
idag hängde vi lite med mamma och urban innan vi tog tåget hem lite efter tolv. tågresan gick snabbt och jag kom hem för ett tag sen. 
 
så himla bra helg. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
aa. bra helt enkelt.
 
 
 
 
 
 

torsdagen

Kategori: Mitt liv

studiedag igen. 
vaknade upp med johanna, tog en liten soft frukost. jag packade det sista och sen begav vi oss mot stan.
jag till Kristina för att repa med sköna brudar. karin, jag, matilda och saga ska nämligen ha spelning på en sjukt mysig indisk restaurang på fredag. nice. 
repet gick bra, och det ska bli riktigt roligt. 
 
jag åkte sedan till tågstationen för att ta ett tåg till stockholm. 
träffade Eleonor och Julia, som var i storstan för att söka musikhögskolan. vi tog en fika på string och sedan gick runt och kollade lite secondhand på söder. 
Julia åkte efter ett tag och jag och Eleonor fortsatte. gick en sväng till och satte oss sedan på wayne´s för en liten espresso och lite mer snack. 
sjukt bra!
 
sen mötte jag upp Joel i Kärrtorp, han hade också sökt lite musikhögskole, vi gick till en italiensk restaurang. Efter en halvtimmes promenad (jag trodde att jag hittade) kom vi fram och där satt mamma och systra mi och väntade. åt pizza med kronärtskocka och champinjoner och myste. 
gick sedan hem till mamma och urbans lägenhet och drack kaffe, innan vi sa godnatt. 
värd dag somfan. 
 
 
 
 
 
 
repbilder. soft. 
 
 
 
 
 

onsdagen

Kategori: Mitt liv

 
studiedagar är så himla bra. blir lika glad av dem varje gång.
i onsdags mötte jag upp matilda och johanna och vi satt och pluggade religion tills vi inte orkade mer. sjukt duktiga och effektiva var vi alltså. 
sen åkte jag hem, softade ett tag innan jag mötte upp lite människor på Broadway för att hänga och dricka lite bärk. vi drog senare vidare till hugo och dansade och drev med folk, riktigt nice. 
avslutade kvällen på mcdrive med johanna, marcus och sara, med att lura till oss en extra cheese och en sundae med kolasås. skrattade gjorde vi också, så att magen värkte efteråt. så himla roligt. 
 
johanna och jag blev avsläppta hos mig och somnade på två röda sekunder. 
mysepyse. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Warszawa

Kategori: Mitt liv

 
det var längesen nu känns det som. men jag tänkte ändå att jag skulle lägga upp massa fina bilder från våran sjukt bra resa till Warszawa. den gjordes med fint folk, och allt blev helt perfekt. tror inte jag skulle vilja ändra på någonting faktiskt. vi hade det bara så himla bra.
 
gick runt i Warszawas gamla stad som är sjukt fin, åt god, polsk mat. gick på karaokebar, gick på köpcentrum, var på fina museum, drack starbucks, var ute och dansade och firade nyår ute på gatan med sjukt mängder andra människor. åt mysigaste middagen på nyårsafton alla 17, hängde på mysiga barer och drack god öl osv.
ae så sjukt nice bara.
släpper bilder, helt random. sånt gillar jag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
det var den sista baren vi satt på i Warszawa. morgonen efter åkte vi hem.
och jag saknar det. väldigt mycket faktiskt.
 
 
Alba fick ha på sig massa lager med kläder för att få hem allting hon hade köpt.
det tyckte jag var roligt, haha.
en bra avslutning.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

glada dagar

Kategori: Mitt liv

 
började 11.40. slutade 12.50. det var den skoldagen, ganska nice sådär. 
 
fick reda på mitt slutbetyg i svenska b också. så jag hade mängder av anledningar till att vara glad idag. och det var jag, och är fortfarande såklart. härligt värre. 
 
imorgon och på torsdag har vi studiedagar och sedan blir det stockholm för hela slanten. vilken sjukt bra vecka. 
 

 
 
man måste ju passa på att le när man upplever dessa glada dagar. 
 
 
 
 

njuter bara av känslan

Kategori: Mitt liv

 
söndag. 
 
sitter i köket och solen värmer min rygg genom fönstret. ja, den värmer på riktigt. jag blir varm både inuti och utanpå. jag gillar det.
 
dagen har varit fin, och det ska den nog fortsätta att vara med lite religionsplugg och kaffe. 
kanske hinner med att skriva lite projektrapport. kanske fortsätta lite på mina noveller. (ja, det är sant. jag har börjat skriva noveller igen). vem vet vad jag hinner. kanske inget av det! 
 
det är ju ändå söndag. 
  
 
 
 
 

fet helg

Kategori: Mitt liv

 
en go helg, och nu är den slut lika snabbt som den började. 
i fredags träffade jag några vänner på tacobar, och vi drog se vidare till puls (!) för maktkampen, mellan de fyra kommunala gymnasieskolorna. hejade som tusan på Jonna när hon hävde öl och victor likaså. det var mycket folk på puls, och många man kände igen vilket var roligt alltså. åkte dock hem rätt tidigt, för var så trött att jag knappt kunde stå på benen. 
 
igår hängde jag med Joel på dagen, och vi lagade mat och hängde. kollade resor och drömde mig bort lite. 
sen åkte jag till Jonna, för att hjälpa henne inför kvällens tjejmiddag för att fira henne och se melodifestivalen och så. det var riktigt trevligt, maten var sjukt god och väldigt trevligt sällskap. Jonna hade även ordnat extremt fina tabeller så vi fick sätta betyg på bidragen. riktigt nice! 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
fina vänner jag har!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

att hitta sin grej

Kategori: Mitt liv

 
musik.
 
jag har en sådan himla konstig relation till just musik. jag älskar det, det gör jag verkligen. det har liksom varit med mig så länge. tog min första pianolektion när jag gick i trean och har sjungit sedan jag kunde prata tror jag. men nu på senare tid gör det mig mest ont. jag älskar det fortfarande. men ibland vill jag bara att det ska vara tyst. och jag blir liksom trött på musiken, jag stänger av den istället. föredrar tystnaden.  
 
det går i perioder förståss, ibland är lyssna på musik och spela musik det enda jag vill göra. men de tillfällena och dagarna blir allt färre och färre. relationen till musiken blir bara sämre och sämre. vilket egentligen är lite synd, fast ändå inte.
 
tystnad var det ja. ibland känner jag sådan irritation när jag hör musik. när jag går till skolan sätter jag alltid på det automatiskt, eftersom att jag alltid har gjort det. men nu för tiden stänger jag av den lika snabbt. 
 
jag har alltid tänkt att jag ska söka vidare inom musiken. att det var min grej. 
men jag tror inte det. 
jag får nog hitta någon annan nisch. 
 
det är som att förlora en vän. så tungt känns det. jag vet att det är sjukt klyshigt men det är tråkigt, och riktigt jobbigt. usch. 
 
jag ska jobba på att hitta min grej. någonstans finns den väl. 
 
 
 
 
 
 

så jag inte ville att det skulle bli

Kategori: Mitt liv

 
hej. idag är det torsdag helt plötsligt. 
 
har haft en ganska bra dag trots allt. naturkunskap med bästa läraren, gemu med bästa läraren och jazzensemble ståendes på stolar. 
Efter skolan fikade jag med finaste Jonna. så himla bra!! gick också och klippte mig lite spontat sådär. skönt att fräscha upp håret lite. ohja.
häng med sköna människor i elevrummet, vilket det känns som att det var längesen jag gjorde. bland annat med Hannes och Matilda. vi lekte med min halsduk, spelade gitarr och lyssnade på bra musik. nice.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
soft.
 
hejdå.
 
 
 
 
 
 

det bara tynger ner

Kategori: Mitt liv

 
tisdag då. de här två dagarna av den här veckan har jag mest gått och haft ångest för olika saker. bra. 
 
idag var jag på jobbintervju på Kolmårdens djurpark och det gick rätt dåligt vilket var otroligt synd. var annars sjukt taggad på att jobba där men man vet ju aldrig. ajja.
hade också degeer-dag för att hylla skolan och få sammanhållning och massa annat skit. konstig dag. konstig idé. men vi hade i alla fall roligt. mer än förväntat. 
 
nu ska jag sova. är så trött. på mängder av olika sätt.
 
 
 
 
 
 
 

hemma

Kategori: Mitt liv

 
nu är jag hemma efter en sjukt bra helg i finaste Göteborg. vi har gått på stan och ätit god mat och bara tagit det lugnt. jag kände att det var precis det jag behövde. bara koppla bort allting för en helg. ae, så himla bra. 
softaste sällskapet också, med mamma och hennes skönaste vän. nice.
 
på fredagkvällen softade vi bara i Sandras mysiga lägenhet. åt tacos, hade djupa diskussioner och var vakna länge. 
 
på lördagen gick vi upp, åt världens frukost och löste melodikrysset. (pensionärvarning, men jag gillar ju sånt)
sedan spenderade vi dagen på stan med shopping och laxsmörgås. fyndade lite och jag upplevde en långvarig materiell lycka faktiskt. den håller fortfarande i sig. speciellt glad blev jag för en jacka jag fyndade på weekday med utsvängda ärmar. nice. sedan åt vi mat på en sjukt mysig grekisk restaurang innan vi åkte hem och såg andra chansen. åt ost och kex och drack vin. hann även här med djupa diskussioner, och inte fullt så djupa sådana. 
 
imorse vaknade jag klockan åtta av att mamma satte på vasaloppet på sjukt hög volym på tv:n. hon måste alltid se starten. någon mani hon har... vi åt frukost och gav oss sen ut på en riktigt lång promenad. vi var i Haga, och gick runt där på Linnégatan osv. solen värmde så himla skönt, så vi gick också till slottskogen och satte oss i solen på en uteservering (!!) och fikade. precis vid en frusen damm, och blev varm på ryggen av solen. så himla härligt. sedan mötte vi min bror och lina en snabbis innan vi tog tåget hem. 
 
så himla bra helg verkligen. har hunnit med massa. och skrattat så galet mycket. herregud. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
bra helg alltså.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mot Göteborg

Kategori:

dagen har gått snabbt som vanligt. Åt lunch på paus med fina vänner och
avslutade dagen med ett sjukt långt musikalrep. höll på att dö lite. får lite ångest när jag tänker på hur många timmar vi ska lägga ner på skiten. ajja, positivt tänkande.

nu sitter jag på tågstationen. ska nämligen till Göteborg över helgen med mamma och hälsa på hennes vän. sjukt nice. ska bli himla skönt att komma bort lite faktiskt. och bara softa.

hejdå så länge.