sarakowalski

Sommaren och det ny

Kategori: Mitt liv

 
Jahaja, så var sommaren över i ett ögonblick. Det gick snabbt. Så kanske en alltid säger. Men i år var det faktiskt extremt.
 
Jag var i Polen ja. Det var ju himla soft. Vi hängde på stranden och softade och sådär. Ae jag berättar mer om det en annan gång.
 
Jaha, så vad har jag gjort i sommar då? Jaa bra fråga. Jag har gjort en del ändå. Har hunnit med massa faktiskt när jag tänker efter. Har hängt väldigt mycket med mina fantastiska vänner. Alltså de är verkligen heeelt fantastiska. Vi har haft mycket stunder i sommar. Mycket dagar. Och kvällar. Och nätter. och allt däremellan. De stunderna gör mig glad. Jag har skrattat mycket. Och det känns som att jag har kommit allting närmare. Det har gjort att jag mått bra. Hela jag har mått bra. Jag mår bra även av tanken på att mina älskade vänner kommer att finnas i mitt liv så länge jag kämpar för att de ska det. Och det kommer jag att göra. (så det var dagens töntigheter, men vafan är det sant så är det ju).
Det är svårt det här med parallella liv. Svårt att hålla koll på vilket som är det riktiga. Det är så lätt att komma in i mitt liv här. Det är ju hemma liksom. Och jag blir lite vemodig när jag tänker på sommaren på nåt sätt. Som jag alltid blir när jag tänker tillbaka. Och jag kommer säkert längta tillbaka. Som jag alltid gör.
 
Jag har hunnit varit i Budapest med Matilda i sommar också. Bästa Matilda. Meeeen det berättar jag också om en annan gång.
 
Idag försöker jag tänka framåt. Inte så långt, men till imorgon. Då ska jag flytta till Lunnevads folkhögskola. Där ska jag bo och spela musik i ett år framåt nu. Det känns kul. Väldigt kul faktiskt. Har med mig vänner från Sommenbygden och det är ju väldigt tryggt liksom.
 
Ett nytt år. Ett nytt ställe. Igen. Jaa, varför inte.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fyra bilder från min Instagram från sommaren. Asså <33333